Letrat

Top-10-Poetic-Picks-Letter-565x-350-by-Claire-Burge

Hodha pas krahëve letrat e padërguara,

por kuptimi i shkronjave më rëndonte si gur,

kur letrat mbetën në sirtar të palexuara,

një “kra-a-ak” i mbytur më kërciti nën lëkurë.

Dhe ato letra të pambërritura kurrë,

a ndoshta të padërguara ende,

i grisa, i dogja, i bëra shkrumb

dhe u ula të ngrohem në flakën e tyre.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s